Mae Terra

Knop Mae Terra
Logo Mae Terra

Bezoek Mae Terra

Ben je geïnteresseerd in onze off grid Quinta en wil je Mae Terra graag bezoeken? Wil je mee bouwen aan ons project, meer leren over een zelfvoorzienend leven door op onze Quinta praktijk ervaring op te doen, of wil je gewoon genieten van deze bijzondere plek in de natuur, bekijk dan hier de mogelijkheden!

Rondleidingen

Iedere zaterdag ochtend van 10:00 tot 12:00 uur geven wij een rondleiding op onze Quinta! Tijdens een rondleiding kom je veel te weten over onze werkwijzen, het land, en heb je ruimte om vragen te stellen. Dus ben je geïnteresseerd geraakt en wil je ons graag ontmoeten, onze Quinta bezoeken en misschien inspiratie opdoen voor jou eigen project, meld je dan aan voor een rondleiding! Voor een Rondleiding vragen wij een vergoeding van 10 euro p.p. Aanmelden kan met de mail via . Er is ook de mogelijkheid om tijdens je rondleiding verse, en home made natuur producten van eigen boerderij te kopen.

 De rondleiding is van 10:00-12:00 uur, zorg dus dat je optijd bent! Vanwege onze afgelegen ligging en moeilijke bereikbaarheid met een gewone auto ben je  niet zomaar op Mae Terra!

Wil je langer verblijven op Mae Terra of meer leren? Bekijk dan onze andere mogelijkheden boven in het menu.

Producten van het land

Het is mogelijk om tijdens je verblijf verse groenten, fruit en kruiden van eigen land te kopen. Ook maken wij allerlei (h)eerlijke ambachtelijke producten voor verkoop; Tahin, bloemen en fruit wijnen, geitenkaas, zuurkool en kimchi, zuurdesembrood, natuurlijke zeep, tandpasta en andere cosmetische producten, medicinale kruidenthee, zalven, tincturen, en nog veel meer!

nl_NLNederlands