Mae Terra

Knop Mae Terra
Logo Mae Terra

Steun Mae Terra

Mae Terra is een niet commercieel gericht project, gevoed vanuit het hart. Draag jij Mae Terra een warm hart toe en wil je jou steentje bijdragen zodat deze beleef en leerplek kan blijven bestaan en groeien wordt dan Mae Terra´s Held en schenk een donatie! Zelfs een klein bedrag van 3 euro heeft al een wezenlijke invloed op het project, daarmee kunnen wij bv. al een nieuw amandel of perzik boompje aankopen, iets dat klein begint maar alsmaar groter groeit en manden vol vruchten schenkt, zelfs voorbij deze generatie, kortom een waardevolle donatie!

Investeren in de toekomst

Het is zo hard nodig in deze wereld plekken te creëren waarin de natuur weer een kans krijgt, levenswijzen te creëren die in samenwerking zijn met de natuur. Aangezien wij het land en Meeleefproject van de grond af aan opbouwen kunnen we iedere donatie heel erg goed gebruiken. Het project is constant in ontwikkeling en heeft dus ook steeds andere investeringen nodig. De garantie die wij geven is dat iedere donatie volledig in het land zelf wordt gestopt om zo het land verder op te bouwen naar een zelfvoorzienende eenheid, denk aan de aanschaf van fruit en noten bomen, geiten, kippen, een varken en ezel. Maar ook dingen als de aanschaf van onderdelen voor bv. een zonneboiler zodat bezoekers warm kunnen douchen, strobalen om een verblijfsruimte voor vrijwilligers te kunnen bouwen etc.

Donaties kunnen worden overgemaakt naar: IBAN Rekeningnummer: NL09 RABO 0360181457  t.n.v. R. Ticheler 

of gebruik de donatie knop hieronder en doe een donatie met Paypal!

Hierbij zijn wij alvast heel erg dankbaar voor iedere donatie en de verrijking die het voor het project zal brengen!

Doneer met Paypal

Vaste sponsor

Mae Terra zoekt ook vaste sponsoren zodat er een stabiele basis kan ontstaan voor investeringen om Mae Terra te laten groeien en bloeien. Denk jij maandelijks een klein bedrag te kunnen missen wordt dan Mae Terra´s Held want jij kunt helpen om Mae Terra te laten groeien en bloeien!

nl_NLNederlands